Tuin inrichten Tips

Als je een tuin in huis hebt en je hebt geen idee hoe je die moet aankleden, maak je dan helemaal geen zorgen. In dit artikel zullen we u een aantal geweldige goedkope tuin decoratie-ideeën laten zien die uw problemen zeker zullen oplossen.

Het is altijd leuk om nieuwe tuindecoratie artikelen te maken die ook met gerecyclede objecten te maken hebben. Het bespaart u niet alleen wat geld, maar geeft ook een persoonlijk tintje aan uw tuin.

Hier zijn enkele manieren waarop u uw tuin kunt inrichten:

1) Met behulp van oude banden:

Dit is een keuze voor het verbeteren van groene behuizingen met hergebruikte spullen, aangezien oude banden voor sommige dingen kunnen worden gebruikt, laat uw creatieve vermogen gewoon de vrije loop. U kunt banden gebruiken als schommels voor kinderen, of u kunt verder gaan en ze hergebruiken om bloembakken te maken die beveiligd zijn met fatsoenlijke texturen.

In het geval dat u een betere tijd en een sprankelende aanraking aan uw tuin moet geven, kunt u de banden met verschillende tinten schilderen of manen, bloesems enz. tekenen op hen. door het gebruik van spuitverf, kan een oude band worden omgezet in iets dat zeker zal de schoonheid van uw tuin te verbeteren.

2) Gebruik maken van boomstronken:

Bron

Voor het geval je een boom aan het omhakken bent; laat een paar meter van de stronk staan en verander deze in een zitmeubel. Dit is behoorlijk in het oog springend en zal je buren jaloers maken.

3) Bloemenvazen en potten:

Bloemenvazen en -potten kunnen tegenwoordig erg kostbaar zijn, maar verlies de hoop niet – u zou nu in staat zijn om een aantal prachtige bloemenbassins buiten te krijgen waar elk van uw bezoekers en buren jaloers op zal zijn. Het enige wat u nodig heeft is een aantal emmers en wat scherpe verf om ze te coderen. Plant dan uw favoriete bloemen en plaats ze bij de ingang. Ze zullen kleur en plezier aan uw huis toevoegen voordat u het zelfs maar weet!

Lees ook: Décor Tips voor het maken van een droomkamer

4) Het gebruik van plastic flessen:
Bron

Pak de plastic waterflessen uit de prullenbak, en maak deze eenvoudige tuinbloemen! Plastic fles creëert zijn een ongelooflijke methode om die universele waterflessen te hergebruiken. Met een paar eenvoudige vorderingen kunt u deze levendige tuinbloemenverrijkingen maken. Deze flessen zullen uw tuin er zeer elegant uit laten zien.

5) Oude houten dozen:

Heb je favoriete planten binnen handbereik met deze jazzed-up boxen. Deze houten kisten zijn een efficiënte manier om bezoekers te laten zien dat u trots bent op uw huis en dat u niet bang bent om het te laten zien. Deze tuincreatie omvat het gebruik van lood, dus zorg ervoor dat u handschoenen draagt en was uw handen volledig op welk punt u het ook hanteert.

6) Maak van een fiets een plantenbak:

Een oude fiets kan een mooie plantenbak worden door de voor- en achtermanden te vullen met bloemen. Het is heel gemakkelijk te maken en toch vergroot het de schoonheid van je achtertuin aanzienlijk.

7) Oude Laarzen:

De laarzen die meestal heldere kleuren en leuke ontwerpen hebben, gaan nooit uit de mode. Een andere gedachte voor het verlevendigen van tuinen met hergebruikte spullen is het hergebruiken van oude wilgen en het maken van plantenbakken.


 

Er is een tutorial over het vormgeven van het terras of de Tuin laten ontwerpen

Tuinmeubelen kopen

Onze tuinmeubelen voor de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleur en afmetingen. op onze website vindt u enkele foto’s van onze producten. We hebben we een ruim assortiment tuinstoelen, tuinbanken, tuintafels en complete tuinsets, Picknicktafels – Direct uit voorraad leverbaar …